Over Het Heerlijke Zuiden

Wie is de persoon achter Het Heerlijke Zuiden?

John Nypels, geboren te Maastricht, ondernemend, sporter, natuurgenieter, bourgondiër, horecaman.

Na jaren als vrijwilliger op bestuurlijk niveau diensten te hebben uitgeoefend ben ik sinds oktober 2009 gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn passie is het leiden van een evenementenbureau dat diensten aanbiedt aan gasten voor de beleving van een heerlijke, onbezorgde, bourgondische dag.

Begonnen in 2009 als Q-Event met uitbreiding in 2011 naar Picknick in de Wijngaard en in 2012 de overstap gemaakt naar een nieuwe bedrijfsformule onder een nieuwe naam “Het Heerlijke Zuiden”, een organisatiebureau met uitstraling voor individuen, groepen, families en bedrijven.

Filosofie van Het Heerlijke Zuiden

 

 

Organiseren van evenementen op maat en bestaande activiteiten.

 

 

 

Gasten na een wandeling of fietstocht laten genieten van een uitgebreide luxe picknick met streekproducten in de prachtige wijngaarden in het Zuid-Limburgse Mesch, het Belgische Dalhem en in het Land van Herve of een eigen gekozen plek in het Limburgse Heuvelland. Niet meer sjouwen met eten en drank, zittend aan tafel of liggend op een deken genieten van rust, omgeving en eten.

 

 

 

  

Medewerkers voorzien van heerlijke belegde broodjes, verzorgen van ontbijt of lunch tijdens een overleg.
Catering bij feesten, partijen of events
Duurzaam werken door materialen en producten uit de directe omgeving te gebruiken.

Ondersteuning maatschappelijke projecten

Daarnaast ondersteunt Het Heerlijke Zuiden tevens maatschappelijke projecten zoals: Fill the Cup, een nederlands initiatief i.s.m. World Food Programme en School Feeding Programme zodat kinderen in een derde wereld land op school een maaltijd krijgen. www.jointhecup.org.